Wie

Beflex - De beste oplossing voor uw arbeidsintensieve verpakkingsprojecten

Beflex  is een verwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van manuele en arbeidsintensieve processen. Dankzij onze jarenlange ervaring, ons uitgebreid machinepark, ons netwerk van contacten en onze samenwerking met gevangenissen, beschutte werkplaatsen en revalidatiecentra kunnen we u een optimale én kostenefficiënte afwerking garanderen van al uw projecten – hoe ingewikkeld, gepersonaliseerd, ongewoon, bijzonder of intensief ook. U kunt het zo gek niet bedenken of wij doen het voor u.

Wanneer? Vandaag nog, als het moet!

Beflex
 - Flexibiliteit troef

Onze naam beflex staat voor ‘be FLEXIBLE’. Omdat flexibiliteit ons handelsmerk en onze grootste troef is. Wanneer u intern te weinig mankracht heeft of wanneer het project, dat u in gedachten heeft, te complex is om zelf uit te voeren, nemen wij u letterlijk het werk uit handen. Zodat u de vrijheid heeft om u om andere zaken te bekommeren. 

Beflex - 
All-in-one oplossing

Be staat ook voor ‘de BESTE oplossing’. Omdat we méér doen dan u gewoon maar het werk uit handen nemen: we denken samen met u over de beste, snelste en meest efficiënte oplossing en nemen ook de administratieve beslommeringen voor onze rekening.