Referenties

 

Quick-Step

Omwille van de logistieke capaciteiten van beflex hoef ik me niets meer aan te trekken van de productie en assemblage van de ‘plaatsingsset voor ons Uniclic® systeem’.  Beflex is de spil in het web om ervoor te zorgen dat alle materialen op het juiste moment en tegelijkertijd in de werkplaats aankomen. De eindproducten worden afgeleverd waar en wanneer we ze nodig hebben.

Voor het verzagen, labelen en assembleren van onze staalwaaiers laminaatparket kunnen wij gebruik maken van het machinepark en deskundigheid van Beflex.  Het slagijzer voor ons Uniclic® systeem hebben wij samen met beflex ontwikkeld en wordt door hen geknipt, geplooid en veredeld in grote aantallen.  Dit slagijzer is reeds meer dan 10 jaar de trendsetter in de sector. 

IVVO

Met uitzonderlijke formaten en een complexe inhoud vallen onze mailings op tussen alle andere. Het verzinnen en laten maken is één zaak maar ervoor zorgen dat alles correct in een envelop gestoken wordt en tijdig bij De Post wordt afgeleverd is nog een andere.  Samenvoegen van de juiste magnetische toegangskaart met de overeenkomende gepersonaliseerde brief en correcte folder is groot precisiewerk.  Ondermeer hiervoor vertrouwen we volledig op Beflex

Umbrosa

Omwille van ons grote gamma in maten, vormen en kleuren van parasoldoeken, zijn lageloonlanden geen optie voor ons.  Door ons partnership met beflex kunnen wij aan uiterst concurrentiële voorwaarden toch onze confectie lokaal houden en zeer snel op de marktvraag inspelen, zonder een grote voorraad aan te leggen. Dankzij Beflex kunnen wij onze capaciteiten vlot uitbreiden en snel groeien.

Bezoek de website: www.umbrosa.be